Den 20:e september kommer det att anordnas flera globala skolstrejker för klimatet runtom i världen. Detta på initiativ av Greta Thunberg och alla de klimataktivister som i månader fört kampen för att rädda vår planet. Att det nu är en global skolstrejk gör det extra viktigt att så många som möjligt kommer.

Klimatstrejken börjar klockan 10:00 utanför Stadshuset där tanken är att vi, som miljontals andra skolbarn och studenter världen över, kommer att avgå i ett demonstrationståg från Stadshuset mot Stortorget vid klockan 12:00.

Hoppas vi ses där – för en framtid värd att tro på.

Fredag 20 sept

Från klockan 10

Stadshuset, August Palms plats 1, Malmö
Lärare och andra vuxna är också så klart välkomna.
Vi måste alla hjälpas åt!

Facebook: Fridays for Future Malmö

Denna inbjudan kan laddas ner som pdf här.

Gilla vår sida på Facebook
Gå med i vår grupp på Facebook

3 svar på ”Inbjudan till klimatstrejk 20/9”

  1. Eftersom du läser din strejk på https://globalclimatestrike.net/, kanske du vill ändra beskrivningen lite för att reflektera att detta inte bara är en skolstrejk för ungdomar – att vuxna är välkomna också om de slår från arbetet .

Kommentarer är stängda.