Det är nu många månader sedan vi möttes på trappan senast. Covid-19 satte stopp för våra möten, men inte för vårt engagemang. Vi har vecka ut och vecka in ställt upp skor och skyltar och på behörigt avstånd strejkat hemifrån genom #climatestrikeonlinemalmo. Pandemin stoppar inte klimatkrisen och inte heller stoppar den oss!

Självklart är inte allt tillbaka som vanligt och därför får vi vidta vissa försiktighetsåtgärder. Vi får inte bli fler än 100(!) och vi måste hålla avstånd – det är JÄTTEVIKTIGT att alla tar sitt ansvar kring detta, en del men inte alla har fått sitt vaccin än.Miljoner rosor till er alla som stått ut och fortsatt kämpa!

Vi längtar efter att se er på fredag igen!

Gilla vår sida på Facebook
Gå med i vår grupp på Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *