Fredagen den 3 juni är det Globala strejker inom Fridays For Future-rörelsen. I Malmö är vi som vanligt vid stadshuset och försöker påverka politikerna.

I samband med Stockholm 50+ fredag den 3 juni kommer vi i Fridays for Future lämna vårt sista paket med tomma löften till Malmö Stad, men denna gång med ett innehåll!

Vi kommer även göra en durationell performance där vi 1 och 1 kommer läsa samma brev om och om igen i megafon, från klockan 11 till 13 på trappan vid Stadshuset, August Palms Plats 1. Alla är välkomna att läsa!
Det är ett personligt brev till kommunstyrelsens ordförande och finanskommunalrådet Katrin Stjernstedt Jammeh, som under de 3 år och 9 månader vi har strejkat aldrig kommit ner till trappan och talat med oss eller lyssnat till oss.
Katrin Stjernstedt Jammeh borde visa ledarskap och ta fram en trovärdig plan för Malmös bidrag till kampen mot klimatförändringarna. Vilket stöd får klimat- och miljörörelser? Hur arbetar Malmö för att öka meborgarnas kunskap och engagemang för klimat och miljö? Det finns tusen frågor, men Katrin Stjernstedt Jammeh demonstrerar ett kolossalt ointresse i klimatfrågan.

Gilla vår sida på Facebook
Gå med i vår grupp på Facebook